O NAMA

Osnovana još davne 1981. godine, CPZ – CENTAR ZA PATENTE d.o.o., najstarija je i najpoznatija tvrtka specijalizirana na području zaštite intelektualnog vlasništva u Republici Hrvatskoj.

S obzirom na višegodišnje poslovne kontakte i iskustvo u zaštiti patenata, žigova i industrijskog dizajna, u mogućnosti smo pružiti kompletnu uslugu u svezi zaštite istih, ne samo na području Republike Hrvatske već i u zemljama bivše Jugoslavije (Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Sloveniji i Srbiji), kao i u drugim zemljama Europe i svijeta.

Naši susretljivi zaposlenici s dužnom će pozornošću i profesionalizmom pristupiti svim zahtjevima i upitima u svezi zaštite intelektualnog vlasništva.
Klijenti koji koriste usluge naše tvrtke, kreću se u rasponu od pojedinaca do malih i srednjih tvrtki pa sve do najvećih multinacionalnih korporacija.
Kontinuirano prateći trendove u zaštiti intelektualnog vlasništva kao i izmjene u zakonodavstvu, u mogućnosti smo pružiti visokokvalitetnu informaciju na koju se zainteresirane osobe mogu osloniti pri donošenju odluke u svezi zaštite prava vlasništva nastalih kao posljedica ljudske inventivnosti i intelektualnog napora.

Tajnost podataka kao i najviši profesionalni standardi sa nama su zajamčeni.

"Naše nas ime obvezuje!"

IMPRESSUM

CPZ-Centar za patente d.o.o.
Kutinska 2
10000 Zagreb
Republika Hrvatska

Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu

MBS: 080272275
OIB: 65049313718

Temeljni kapital društva iznosi 213.600,00 kn i uplaćen je u cijelosti.
Direktor i član uprave je Tomislav Pejčinović, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.
Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d. Zagreb, IBAN: HR6123600001101270439